Vanaf 11 mei

doe ik weer sessies in de praktijk!

Roy Dictus

Ik help mensen hun struikelblokken te overwinnen.


Professioneel Hypnotherapeut sinds 2012

Opgeleid en Gecertificeerd bij de National Guild of Hypnotists (USA), het Dave Elman Institute (USA)

en Sheila Granger (UK)

Hoe kan ik jou helpen?

Hypnotherapie is een aangename therapievorm, uitgevoerd in hypnose, om de cliënt te helpen om dagelijkse struikelblokken te overwinnen en het leven beter en aangenamer te maken.

 

Hypnose-sessies kunnen (vanaf 11 mei weer) in de praktijk in Zepperen, of (ook nu) via videochat. Dat werkt heel goed en kan 100% veilig, vanuit je luie zetel. Ik heb met deze manier van werken jaren ervaring, om o.a. Vlamingen die in het buitenland wonen te helpen of mensen die hun huis niet uit kunnen -- zoals nu. Lees meer. over video-sessies of kijk hieronder waar ik je mee kan helpen.


 • Stoppen met Roken

  Je gewoonte om een sigaret op te steken laat je los, je stapt uit het roker-patroon in één sessie. Kies een formule met of zonder unieke garantie. Lees meer... (>www.rookstop.nu)

 • Gezonde Eetgewoonten

  Slechte eetgewoonten als te veel eten, te laat eten, maaltijden overslaan, te veel vet of te veel suiker eten, bijna niets lusten, kunnen we gewoonlijk corrigeren in 3 sessies. Lees meer...

 • Minder of Geen Suiker

  De drang naar suiker en de gewoonte om bij verveling naar suiker te grijpen pakken we aan in 3 sessies. Lees meer... 

 • Virtuele Maagband

  Deze gaat verder dan Gezonde Eetgewoonten en perkt ook sterk de portiegrootte in, eveneens 3 sessies. Lees meer... (>www.virtuelemaagband.be)

 • Minder of Geen Alcohol

  Drink je wat te veel in de week of het weekend? Liever één glas wijn in plaats van 3? Dan pakken we dit aan in 2 sessies. Lees meer... 

 • En nog veel meer...

  Ontdek wat hypnotherapie allemaal voor jou kan doen! Helpen om angsten los te laten, te ontstressen, tegen prikkelbare darm en fibromyalgie, en nog veel meer. Lees meer...

© 2012-2020 Hypnotherapie Roy Dictus -- Alle rechten voorbehouden.

Hypnotiseur Roy Dictus is géén arts, psycholoog, psychiater of diëtist. Hij geeft geen medisch of voedingsadvies en hypnotherapie kan niet als vervanging van medische zorgen gezien worden, eerder als een aanvulling ervan en een hulpmiddel om struikelblokken te overwinnen.

 

Hypnotherapie Roy Dictus, Terwouwenstraat 80, 3800 Zepperen (Sint-Truiden)