Slaapwandelen

Onrustige slaap kan leiden tot opstaan en vaak zelfs eten in je slaap.

Slaapwandelen loslaten in 2 sessies.

Slaapwandelen is het onbewust opstaan tijdens diepe slaap. Wie slaapwandelt kan rondlopen, eten, handelingen uitvoeren zoals de TV aanzetten, en dergelijke. Het kan ook leiden tot verwondingen als je bijvoorbeeld een mes hanteert of als je over een kabel struikelt.

 

Soms gaan mensen ook eten tijdens de slaapwandeling. Zo'n nachtelijke eetbuien kunnen je slaap- en eetpatronen grondig verstoren en zijn niet zo onschuldig als ze op het eerste zicht lijken.

 

Het is dus goed om er iets aan te doen.

 

Met 2 hypnose-sessies met één week ertussen + het luisteren naar zelfhypnose-opnamen tussendoor, bereiken we vaak goede resultaten.

 

Een sessie duurt 45 minuten en kan plaats vinden in mijn praktijk in Zepperen (bij Sint-Truiden), of via video-gesprek (bijvoorbeeld Zoom of Google Meet).

Wacht niet langer, neem actie!

Je kan je afspraak rechtstreeks in mijn agenda boeken. Afspraken kunnen zowel in mijn praktijk in Zepperen (Sint-Truiden), of via video-call als je niet wil of kan verplaatsen naar mijn praktijk.


  • Hoge slaagkans

    Hypnotherapie is een fantastisch hulpmiddel om je prikkelbare darm en je frustraties daar rond aan te pakken. Je motivatie is de sterkste factor die het succes bepaalt.

  • 2 sessies met één week tussen, €250

    Bij vrijwel iedereen zijn 2 sessies voldoende om het slaapwandelen (en eventueel eten) los te laten. Soms heeft iemand extra sessies nodig, maar dat is eerder zelden.

  • Onmiddellijk resultaat

    Het maken van de nodige "kliks" (het zgn. "herprogrammeren" van het onderbewustzijn) gebeurt tijdens de sessies, je hebt dan ook onmiddellijk resultaat.

  • Hypnose is aangenaam

    Hypnose is heel ontspannend en is beslist de aangenaamste manier om je struikelblokken aan te pakken. Het is ook helemaal niet zoals het in films lijkt. Hypnose is géén machtsspel of hersenspoeling. Het is toegepaste psychologie.

  • Hypnose is veilig

    Hypnose is veilig en zonder neveneffecten. Je zal tijdens de hypnose niet slapen of bewusteloos zijn, achteraf weet je ook nog alles.

  • 1. Voor wie is dit programma geschikt?

    Dit programma is geschikt voor jou als je:

    • Minstens 18 jaar oud bent
    • Slaapwandelt terwijl er geen medische oorzaak is (je kan je eerst laten testen in een slaapcentrum)
    • Geen medicijnen neemt die concentratieverlies als bijwerking hebben (zoals kalmeermiddelen of sommige antidepressiva, bijvoorbeeld)

  • 2. Hoe gaat dit in zijn werk?

    Je schrijft 2 afspraken in in mijn agenda.

     

    Tijdens je eerste sessie hebben we een intakegesprek over je slaapwandelen. We doen dan ook enkele oefeningen die je voorbereiden op je eerste hypnose en die mij wat inzicht geven in jouw hypnotiseerbaarheid en welke methodes bij jou passen. Dan doen we je eerste hypnose, waarbij we meteen werken aan het slaapwandelen, en jij al begint met dat los te laten.

     

    Je tweede sessie  is meestal ongeveer een week later (je boekt ze zelf in de agenda). We bekijken dan hoe die week gelopen is, en wat er eventueel moet versterkt of aangepast worden. We doen opnieuw hypnose om te doen wat nodig is. Meestal is dit voldoende om het slaapwandelen volledig te overwinnen en de controle die je nu hebt verworven, goed vast te zetten in je onderbewustzijn.


  • 3. Is er garantie dat dit werkt?

    Hoe graag ik dat ook zou willen, resultaatsgarantie kan je op therapie nooit geven, precies omdat het resultaat vooral afhankelijk is van jouw motivatie én je inzet tijdens de sessies. Ik zet me bij elke cliënt ook 100% in om die cliënt zo goed mogelijk te kunnen helpen. Nu, uit de praktijk blijkt wel dat dit bij vrijwel iedereen goede tot héél goede resultaten oplevert.


  • 4. Ben ik wel hypnotiseerbaar?

    Héél wat mensen denken dat zij niet hypnotiseerbaar zijn. Maar slechts een heel kleine groep is dat ook niet. Zo'n 90% van de mensen, ik denk zelfs méér, is goed hypnotiseerbaar. Je moet er wel aan mee werken natuurlijk. Mensen zeggen mij wel eens: "ik geloof niet in hypnose", alsof hypnose een bijgeloof zou zijn. Maar hypnose en hypnotherapie zijn wetenschappelijk bewezen, het is geen kwestie van geloof. Bij hypnotherapie is het zoals bij elke psychotherapie: je bent zelf een onderdeel van het proces en je moet dus wel meewerken. Doe je dat, dan is de kans op succes bijzonder hoog.


  • 5. Wat is het beste moment om met zo'n therapie te beginnen?

    Zodra je zelf vindt dat je er klaar voor bent.


Wacht niet langer, neem actie!

Je kan je afspraken rechtstreeks in mijn agenda boeken. Afspraken kunnen zowel in mijn praktijk in Zepperen (Sint-Truiden), of via video-call als je niet wil of kan verplaatsen naar mijn praktijk.

Jouw investering in jezelf bedraagt €250 voor 2 sessies.

© 2012-2021 Hypnotiseur Roy Dictus -- Alle rechten voorbehouden.

Hypnotiseur Roy Dictus is géén arts, psycholoog, psychiater of diëtist. Hij geeft geen medisch of voedingsadvies en hypnotherapie kan niet als vervanging van medische zorgen gezien worden, eerder als een aanvulling ervan en een hulpmiddel om struikelblokken te overwinnen.

 

Hypnotiseur Roy Dictus, Terwouwenstraat 80, 3800 Zepperen (Sint-Truiden)