Oplossingen

Waar kan ik je mee helpen?

Maak een "klik" en verander je leven.

Dat is waar het bij hypnotherapie om draait. Ons onderbewustzijn -- die delen van ons brein die aansturen wat we voelen en denken zonder dat we ons daarvan bewust zijn -- bevat de sleutels om over onze struikelblokken heen te geraken. Het is immers in dat onderbewustzijn dat deze struikelblokken te vinden zijn.

 

Kan je maar niet stoppen met een slechte gewoonte? Word je door angst overmand bij een bepaalde gedachte, op een zekere plaats, bij een activiteit? Voel je ergens pijn terwijl er op scans en röntgenfoto's niets te zien is?

 

Dan is er in je onderbewustzijn iets gebeurd dat dat veroorzaakt heeft én dat het niet los laat. Dat kan van alles zijn, en met hypnotherapie slagen we er (meestal) in om tot het onderbewustzijn door te dringen om die struikelblokken weer weg te nemen.

 

Hieronder vind je een lijst met zo'n typische hindernissen waarbij ik jou kan helpen.

 • Stoppen met Roken

  Je gewoonte om een sigaret op te steken laat je los, je stapt uit het roker-patroon in één sessie. Kies een formule met of zonder unieke garantie. Lees meer... (>www.rookstop.nu)

 • Stoppen met Cannabis

  Je gewoonte om een joint op te steken laat je los, je stapt uit het roker-patroon in 2 sessies. Lees meer... (pagina nog niet klaar)

 • De helft Roken

  Voor wie nog niet helemaal klaar is om de sigaret helemaal los te laten, maar wel liefst zou stoppen of toch minder wil roken. Lees meer... (>www.rookstop.nu)

 • Stoppen met Nerveuze Gewoonten

  Nagelbijten,  tandenknarsen, wimpers of wenkbrauwen uit trekken, duimzuigen; deze gewoonten vallen onder de categorie "nerveuze gewoonten", en ze zijn gewoonlijk op 2 sessies opgelost. Lees meer... (pagina nog niet klaar)

 • Irrationele Angsten

  Irrationele angsten, wat men in de psychiatrie "fobieën" noemt, zijn angsten zoals voor spinnen, katten, honden, hoogten en diepten, insecten, vliegen met een vliegtuig, enz. Vaak is dit in 1 sessie opgelost. Lees meer... (pagina nog niet klaar)

 • Sociale Angsten

  Angst voor openbare plaatsen waar veel mensen zijn, angst om in het openbaar over te geven, angst om bepaalde mensen tegen te komen; dit noemen we sociale angsten. Gewoonlijk is een sociale angst in 2 sessies bijna of helemaal opgelost. Lees meer... (pagina nog niet klaar)

 • Virtuele Maagband

  Deze gaat verder dan Correctie van Eetgewoon-ten en perkt ook sterk de portiegrootte in, eveneens 3 sessies. Lees meer... (>www.virtuelemaagband.be)

 • Correctie van Eetgewoonten

  Slechte eetgewoonten als te veel eten, te laat eten, maaltijden overslaan, te veel vet of te veel suiker corrigeren we in 3 sessies. Lees meer...

 • Minder of Geen Alcohol

  Wil je minder drinken op feestjes, bij het eten, tijdens vergaderingen? Wil je jezelf beperken tot pakweg één glas wijn in plaats van 3? Lees meer...

 • Minder of Geen Suiker

  De drang naar suiker en de gewoonte om bij verveling naar suiker te grijpen pakken we aan in 3 sessies. Lees meer... 

 • Minder of Geen Frisdrank

  De drang naar frisdank en de gewoonte om bij dorst naar frisdrank (cola, energiedrankjes, etc.) te grijpen pakken we aan in 1 sessie. Lees later meer... (pagina nog niet klaar)  Boek nu

 • Andere Struikelblokken

  Heb je een hindernis in je leven die je parten speelt, en je hier niet terugvindt? Je vindt ze wellicht terug in het overzicht van Andere Struikelblokken. Lees meer... (pagina nog niet klaar)

© 2012-2019 Hypnotherapie Roy Dictus -- Alle rechten voorbehouden.

Hypnotiseur Roy Dictus is géén arts, psycholoog, psychiater of diëtist. Hij geeft geen medisch of voedingsadvies en hypnotherapie kan niet als vervanging van medische zorgen gezien worden, eerder als een aanvulling ervan en een hulpmiddel om struikelblokken te overwinnen.

 

Hypnotherapie Roy Dictus, Terwouwenstraat 80, 3800 Zepperen (Sint-Truiden)