Minder of Geen Frisdrank

Wil je minder frisdrank of energiedrank drinken, maar lukt het niet?

Herprogrammeer je patroon in 1 sessie.

We zijn vaak opgegroeid met frisdranken, al dan niet met suiker. Frisdranken met suiker bevatten niet alleen veel calorieën (vaak 150 per glas), ze zijn ook slecht voor de tanden en ze verhogen je kans op diabetes type 2.

 

Je kan frisdrank binnen de perken houden, of het kan te veel worden. Als je bijvoorbeeld meer dan 1½ liter frisdrank per dag drinkt, kan je gerust stellen dat het te veel is. Met hypnose kan je je drinkpatroon aanpassen.

 

Deze snelle therapie is overigens ook geschikt om minder of geen energiedrankjes zoals Red Bull meer te drinken. Eén van mijn cliëntes dronk zelfs 15 blikjes Red Bull per dag -- en stopte compleet tijdens haar sessie.

 

Het werkt op basis van de inprenting in je onderbewustzijn dat je je gewoonte om steevast frisdrank of energiedrank te drinken gedurende de dag of bij de tv (= oude, ongezonde gewoonte) loslaat en bijvoorbeeld kiest voor één glas of twee glazen, en verder water.

 

Merk op, dit is géén therapie tegen te veel suiker in het algemeen. Daarvoor heb ik het programma Minder of Geen Suiker.

Wacht niet langer, neem actie!

Je kan je afspraak rechtstreeks in mijn agenda boeken. Afspraken kunnen zowel in mijn praktijk in Zepperen (Sint-Truiden), of via video-call als je niet wil of kan verplaatsen naar mijn praktijk.


 • Hoge slaagkans -- 75%

  Hypnose is een fantastisch hulpmiddel om dergelijke foute gewoonten weer recht te trekken. Je motivatie is de sterkste factor die het succes bepaalt. Niet je "karakter", maar hoe sterk je achter nieuwe gezonde gewoonte staat, hoe bereid je bent om de oude gewoonte écht achter te laten.

 • Onmiddellijk resultaat

  Het maken van de nodige "kliks" (het zgn. "herprogrammeren" van het onderbewustzijn) gebeurt tijdens de sessie, je hebt dan ook onmiddellijk resultaat. Je blijft dus meteen van de fris- of energiedrank af, of je mindert, alnaargelang je wensen en behoeften.

 • Hypnose is aangenaam

  Hypnose is heel ontspannend en is beslist de aangenaamste manier om je struikelblokken aan te pakken. Het is ook helemaal niet zoals het in films lijkt. Hypnose is géén machtsspel of hersenspoeling. 

 • Hypnose is veilig

  Hypnose is veilig en zonder neveneffecten. Je zal tijdens de hypnose niet slapen of bewusteloos zijn, achteraf weet je ook nog alles.

 • Ook nog andere opties

  Minder of Geen Frisdrank is slechts één van de programma's die ik aanbied om met hypnose aan je eet- of drinkgewoonten te werken. Er is ook nog het programma Minder of Geen  Alcohol, Minder of Geen Suiker en Correctie van Eetgewoonten. Er is ook het strengere programma, Virtuele Maagband.

 • 1. Voor wie is dit programma geschikt?

  Dit programma is geschikt voor jou als je:

  • Minstens 18 jaar oud bent
  • Wil stoppen of minderen met frisdrank en/of energiedrank zoals Red Bull
  • Geen medicijnen neemt die concentratieverlies als bijwerking hebben (zoals kalmeermiddelen of sommige antidepressiva, bijvoorbeeld)
  • Geen alcoholicus bent

   


 • 2. Hoe gaat dit in zijn werk?

  Je schrijft 1 afspraak van het type "Minder of Geen Frisdrank" in in mijn agenda.

   

  Tijdens de sessie sessie hebben we eerst een intakegesprek over je frisdrankgewoonten en wat er moet veranderen.  Het is heel belangrijk dat je gemotiveerd bent om je frisdrank of energiedrank te laten of te verminderen. Het is immers jouw deel van de inspanning om te accepteren dat die verandering er komt. Daarvoor moet je mijn aanwijzingen opvolgen tijdens de sessie.

   

  We doen dan ook enkele oefeningen die je voorbereiden op je eerste hypnose en die mij wat inzicht geven in jouw hypnotiseerbaarheid en welke methodes bij jou passen. Dan doen we je hypnose, waarbij we werken aan je drinkpatroon. • 3. Is er garantie dat dit werkt?

  Hoe graag ik dat ook zou willen, resultaatsgarantie kan je op veranderingnooit geven, voor de redenen die ik hierboven in vraag 2 vermeld heb. Het hangt af van jouw lichaam, maar ook van jouw inzet tijdens en na de sessie. "Karakter" is hiervoor niet nodig, wél sterke motivatie en inzet aan jouw kant. Ik zet me bij elke cliënt ook 100% in om die cliënt zo goed mogelijk te kunnen helpen.

   

  Nu, uit de praktijk blijkt wel dat dit bij ongeveer 75% van de deelnemers goede tot héél goede resultaten oplevert.

   

  Die andere 25% zijn meestal de mensen die zich niet echt inzetten -- die bijvoorbeeld verwachten dat zij niks moeten doen en dat de therapeut al het werk doet. Je moet in de "Actie"-fase van gedragsverandering zitten om goede resultaten te behalen.


 • 4. Wat zijn die fasen van gedragsverandering?

  Gedragsverandering verloopt in fasen:

   

  1. Ontkenning: "er is niets aan de hand, ik moet niets veranderen".
  2. Erkenning: "er is iets aan de hand, ik zal er vroeg of laat toch iets aan moeten doen"
  3. Verkenning: "ik ga er iets aan doen, weet nog niet wat, weet ook niet zeker of ik er wel inspanning voor over heb, het is nog wat dubbel"
  4. (Klaar Zijn Voor) Actie: "ik verander mijn gedrag, nu"
  5. Volhouden: "ik hou dit betere gedrag aan"

   

  Dit is van toepassing bijvoorbeeld bij stoppen of minderen met suiker, met roken, te veel eten, en dergelijke.

   

  Je zit qua gedrag dus altijd in een zekere fase. Je kan echter niét kiezen of forceren in welke fase je zit (ook met hypnose kan je dat niet). Dus als je eigenlijk nog in fase 3 bent (verkenning, je motivatie is nog niet echt 100%, er zijn ook nog belangrijke voordelen aan het gedrag), en je besluit om toch al tot actie over te gaan, dan ga je héél waarschijnlijk falen. Het zal wel lukken als je in fase 4 actie onderneemt, dwz als het gedrag géén sterke voordelen meer heeft, alleen nog sterke nadelen, en je het enkel nog doet uit gewoonte of "drang".


 • 5. Kan ik dit ook combineren met bijvoorbeeld Stoppen met Roken?

  Als je tegelijkertijd twee onderwerpen aanpakken bedoelt, dan is het beter om dat niet te doen, om je onderbewustzijn ook de tijd te geven om om te gaan met de verandering(en). In combinatie met rookstop blijkt uit de praktijk dat het meestal best is om éérst te stoppen met roken en dan daarna (laten we zeggen minstens een vijftal dagen later) Minder of Geen Frisdrank te volgen.


 • 6. Wat is het beste moment om met zo'n therapie te beginnen?

  Zodra je daar zelf klaar voor bent.


Wacht niet langer, neem actie!

Je kan je afspraak rechtstreeks in mijn agenda boeken. Afspraken kunnen zowel in mijn praktijk in Zepperen (Sint-Truiden), of via video-call als je niet wil of kan verplaatsen naar mijn praktijk.

Jouw investering in jezelf bedraagt €125.

© 2012-2021 Hypnotiseur Roy Dictus -- Alle rechten voorbehouden.

Hypnotiseur Roy Dictus is géén arts, psycholoog, psychiater of diëtist. Hij geeft geen medisch of voedingsadvies en hypnotherapie kan niet als vervanging van medische zorgen gezien worden, eerder als een aanvulling ervan en een hulpmiddel om struikelblokken te overwinnen.

 

Hypnotiseur Roy Dictus, Terwouwenstraat 80, 3800 Zepperen (Sint-Truiden)