Stress

Wie van ons lijdt er niet aan stress? Al die spanning van het dagelijkse leven, tekort aan slaap, onverwachte situaties, torenhoge rekeningen, lawaai, ergernissen waaraan we niets kunnen verhelpen, …

Maar het hoeft zo niet te zijn. We hoeven negatieve stress niet zomaar te accepteren. We kunnen er iets aan doen — de stress reduceren, zelfs elimineren!

Hypnotherapie staat al lang bekend als een probaat middel tegen stress. In hypnose bent u sowieso al meer ontspannen dan anders, en met bijkomende suggesties van rust, het opzij zetten van zorgen en het focussen op het nu, of zelfs in hypnose terugkeren naar mooie en gelukzalige momenten in uw leven, lost de stress letterlijk op…

Ontstressen-Met-Hypnose-Hypnotherapie

Hypnotherapie is de snelste, leukste en volgens mij de beste manier om te ontstressen. Bovendien leert u in een ontstress-sessie hoe u uzelf gemakkelijk en snel weer tot rust kan brengen in stressvolle situaties, én u kan deze techniek zelfs gebruiken om beter te kunnen slapen.

Overigens komt één minuut in diepe hypnose qua rust overeen met ongeveer 8 minuten slaap.

Waar wacht u nog op? Boek nu een ontstress-sessie en zie uzelf tot rust komen! Bel hypnotiseur Roy Dictus op (0473) 74.89.62.

Later dit jaar organiseren we overigens ook groepssessies ontstress-hypnose. Voor meer inlichtingen, graag even mailen!