Stoppen met roken

Stoppen Met Roken in één behandeling van 1 UUR

BIJZONDER EFFECTIEF — ONMIDDELLIJK RESULTAAT

€195 incl BTW

Hypnose is het meest effectieve hulpmiddel om onmiddellijk te stoppen met roken. Als u bij mij komt om te stoppen, en u bent gemotiveerd om er echt voor te gaan, dan wandelt u één uur later weer buiten als niet-roker. De slaagkans van deze methode is 90%, dat is dus 15x hoger dan de kans om te stoppen op wilskracht, én de hoogste wetenschappelijk bewezen slaagkans van alle rookstopmethodes!

Mijn 5000 Vrienden foto 1   Mijn 5000 Vrienden foto 2

Mijn 5000 Vrienden foto 3   Mijn 5000 Vrienden foto 4

In het OP12-programma “Mijn 5000 Vrienden” hielp ik een Facebook-vriend van presentator Thomas Smith af van de sigaret.

Mijn mama is sinds eind augustus gestopt met roken. Ze zegt dat het zonder uw hulp nooit gelukt zou zijn. Ik ben heel fier op haar. Ze heeft zelf ineens de beslissing genomen dat ze ervan af wou, en dat had ik nooit verwacht… Wanneer ze erover aangesproken werd dan zei ze dat het toch niet zou lukken.

En nu is ze zo succesvol gestopt… Ik ben al erg dankbaar voor deze heerlijke maanden. Haar gezondheid vaart er wel bij.

Bedankt.

— Christin S., Berlaar

Want hoe vaak hebt u al geprobeerd om te stoppen met roken?

Stoppen met roken is allesbehalve gemakkelijk. Misschien heeft u al tal van methodes uitgeprobeerd… om na nauwelijks enkele dagen toch alweer te beginnen roken. Misschien bent u het ook beu om op dergelijke ongezonde manier te moeten leven, maar is het tot nu toe altijd te moeilijk gebleken de sigaret voorgoed op te geven.

Maar er is een oplossing, om op 60 minuten — in één keer — te stoppen met roken.


Eens zien hoe dat in zijn werk gaat? Klik op “Play” 

De methode die ik gebruik, gepionierd door de Amerikaanse hypnotherapeut Gerald F. Kein, is dé manier die 90% van de rokers er vanaf helpt — op één uur tijd.

90% is het hoogste slaagpercentage. Wie probeert te stoppen “op karakter”, bijvoorbeeld, heeft een slaagkans van zo’n 6%. Dit betekent dat één jaar na de startdatum 94 mensen op de 100 alweer aan het roken zijn (en meestal zelfs binnen de 14 dagen). Het betekent dus ook dat voor 6% van de mensen het wel een goede oplossing is…. Maar 6% is natuurlijk een kleine minderheid. 

Eerst en vooral wil ik u bedanken… Ik heb geen behoefte meer aan een sigaret… Ik ben echt verwonderd dat het zo gemakkelijk gaat. Ik heb geen afkickverschijnselen en ik ben heel rustig. Iedere morgen, als ik wakker word, ben ik gelukkig dat ik weer geen zin heb in een sigaret.

— Magda V., Kessel-Lo

 

Nicotinepleisters en -kauwgom leveren een slaagkans van 13% op. Dus, alweer gemeten één jaar na de startdatum, zijn 87 mensen van de 100 die deze methodes uitprobeerden alweer aan het roken. Het hoeft dus geen betoog dat nogal wat rokers radeloos worden na de zoveelste poging om van de sigaret af te geraken.

Ik ben sinds ik bij jou was een niet-roker. Ik vind het smerig wanneer ik de rook van rokers ruik. Ik blijf een niet-roker voor de rest van mijn dagen. Dank voor de hulp.

— Bianca H., Den Haag

Wilt u ook zo snel mogelijk stoppen met roken?
Neem dan nu contact op met hypnotiseur Roy Dictus op (0473) 74.89.62 voor een snelle afspraak! De investering in jezelf voor een privé-sessie Stoppen met Roken is €195. Komt u met 2, dan krijgt elk een korting van €10; komt u met 3 of meer, dan krijgt elk een korting van €25 en dus is de investering zelfs maar €170 per persoon!

Met de prijzen van de sigaretten van tegenwoordig (en ze worden er niet goedkoper op), hebt u deze investering er snel weer uit!

 

“Cold Turkey” gaan is niet de oplossing

Het is een mythe dat iedereen die maar wil, kan stoppen met roken door gewoonweg “cold turkey” te gaan. Als wilskracht voldoende was, zou iedereen al lang gestopt zijn met roken. Immers, eenieder die rookt ondervindt dagelijks de schadelijke gevolgen:

  • hoesten
  • kortademigheid
  • verminderd uithoudingsvermogen
  • verminderde reukzin
  • verminderde eetlust
  • enz.

Vergeet ook niet de schadelijke gevolgen op lange termijn: roken wordt in verband gebracht met verschillende soorten kanker (dus niet enkel longkanker, maar ook bv. keelkanker, pancreaskanker en nierkanker). Er zijn dan ook 30x meer mensen die sterven van de gevolgen van het roken dan van vergiftiging! In de Europese Unie sterven elk jaar 50.000 mensen aan de gevolgen van het roken, dat zijn 137 doden per dag!

 

Het gaat goed met ons, we zijn nog steeds rookvrij. De eerste dagen waren voor mij een beetje moeilijk, maar daarna ging het allemaal beter. Succes nog en bedankt!
— Erik B. & echtgenote, Genk

Wie rookt en een operatie moet ondergaan, zal na de operatie tevens veel langzamer genezen dan een niet-roker.

Hoewel nicotine absoluut verslavend is, is het perfect mogelijk om aan de hand van hypnose te stoppen met roken zonder neveneffecten. Nicotine verlaat de bloedstroom al na enkele dagen, en wie aan de hand van hypnose stopt met roken bij een goede hypnotiseur, ondervindt geen onthoudingsverschijnselen.

 

Alles gaat goed… Ik volg nogal snel de rokers naar hun rookplaats maar kan makkelijk nee zeggen tegen een aangeboden sigaret en dat is voor mij wel de bedoeling. Mij hoor je dus niet klagen!

— Christel V., St.-Katelijne-Waver

Die hoge succeskans is overigens wetenschappelijk bewezen. Een studie van de University of Washington School of Medicine in 2001 concludeert: “Van de 43 patiënten [in de studie] die deze behandeling [hypnose] volgden, rapporteerden er 39 nog tabakvrij te zijn bij de follow-ups (6 maanden tot 3 jaar na de behandeling). Dit betekent een succescijfer van 90.6% bij hypnose”(University of Washington School of Medicine, Depts. of Anesthesiology and Rehabilitation Medicine, Int J Clin Exp Hypn. 2001 Jul;49(3):257-66. Barber J.).

 

Ik ben gestopt met roken, én ik heb geen rugpijn meer! Toppie!

— Sofie B., Hasselt

 

Een andere paper, getiteld “Performance by gender in a stop-smoking program combining hypnosis and aversion” haalt vrijwel identieke resultaten. Men concludeert: “Een terreinstudie van 93 mannelijke en 93 vrouwelijke patiënten bestudeerde het stoppen met roken dankzij hypnose. Bij de follow-up na 3 maanden bleek dat 86% van de mannen en 87% van de vrouwen nog steeds afbleven van de tabak, door middel van de hypnose.” (Johnson DL, Karkut RT. Adkar Associates, Inc., Bloomington, Indiana. Psychol Rep. 1994 Oct;75(2):851-7.  PMID: 7862796)

Ook in expliciet vergelijkende wetenschappelijke studies scoort hypnose goed. Het Journal of Applied Psychology schreef in oktober 1992: “Hypnose is de meest effectieve manier om te stoppen met roken, volgens de grootste wetenschappelijke vergelijkende studie over rookstop. Een meta-analyse, die systematisch de resultaten vergeleek van meer dan 600 studies van 72000 mensen uit Amerika en Europa wees uit dat, gemiddeld, hypnose meer dan 3x zo effectief was als nicotinevervangers en 15x zo effectief als stoppen op wilskracht.” (University of Iowa, Journal of Applied Psychology, How One in Five Give Up Smoking. October 1992.)

 

Het gaat iedere dag beter en beter. Totnutoe ben ik geen roker meer! En ben ook niet meer van plan dit terug te worden!

— Danny G., Tielen

 

Stoppen op 60 minuten

Is het echt mogelijk om te stoppen met roken op minder dan 60 minuten tijd?

Ja, wie écht gemotiveerd is om te stoppen, heeft slechts één hypnosebehandeling nodig. Motivatie is absoluut cruciaal. Bij wie niet écht gemotiveerd is, kan trouwens geen enkele methode soelaas bieden. Als u bij uzelf zegt: “ik wil er wel vanaf, maar ik zal de sigaretten wel missen“, dan bent u er nog niet klaar voor, want dan zal u de hypnotische suggesties om te stoppen ook niet aanvaarden.

Immers, als hypnotiseur kan ik u niets laten doen of accepteren dat u niet wilt. Als u wilt stoppen en ik zeg u in hypnose dat u sigaretten vanaf nu erg vies en smerig vindt, dan zal u die suggestie wel aanvaarden. Aanvaardt u ze echter niet, dan is de kans groot dat u niet stopt of dat u er gauw terug aan begint. Dat kan de bedoeling niet zijn! Dus voordat je een afspraak maakt: wees zeker dat u klaar bent om definitief de sigaret de rug toe te keren.

Bijvoorbeeld: als ik u zou vragen, als u bij mij in de praktijk bent, om alle sigaretten af te geven, zou u dat dan doen? Zonee, dan bent u nog niet voldoende gemotiveerd om definitief te stoppen.

 

Ik heb 37 jaar gerookt. Maar zodra u tegen mij begon te praten in hypnose, wist ik dat het voorbij was.

-– Henka, Houthalen

 

U stopt onmiddellijk én volledig met roken; onze methode voorziet dus géén afbouwperiode. U gaat naar huis als niet-roker, zonder neveneffecten zoals duizeligheid, zenuwachtigheid, irriteerbaarheid, drang naar sigaretten of snoep, verhoogde eetlust edm. De reden hiervoor is dat deze neveneffecten expliciet worden aangepakt tijdens de hypnose.

Wilt u ook zo snel mogelijk stoppen met roken?

Neem dan nu contact op met hypnotiseur Roy Dictus op (0473) 74.89.62 voor een snelle afspraak!

Waarom zou het deze keer wel lukken?

Als u al vele andere methoden geprobeerd hebt, en telkens bot gevangen hebt, is het logisch dat u zich afvraagt waarom het deze keer anders zou zijn. Waarom deze methode proberen, als al de rest gefaald heeft?

Omdat al die andere methoden de zaak verkeerd aanpakken. Wie met het bewustzijn probeert het onderbewustzijn te veranderen, is verkeerd bezig. En we moeten het onderbewustzijn aanpakken om slechte gewoonten en verslavingen voor eens en altijd af te werpen. Het is net daarom dat hypnotherapie zo’n hoge slaagkans heeft (90.6% gemeten op één jaar, zie hierboven).

 

Ik heb al van alles geprobeerd, en ben steeds algauw terug hervallen. Nu ben ik definitief gestopt.

–- Johnny M., Olen

 

“Maar ik ben bang van hypnose!”

Vele mensen zijn, jammer genoeg, bang van hypnose. Maar hypnose is een volledig natuurlijk en ongevaarlijk fenomeen. U kan niet blijven hangen in hypnose, u bent niet bewusteloos of willoos zoals de TV u wel eens wil doen geloven. Integendeel, wie in hypnose is, is heel erg alert en gefocust. Meer uitleg vindt u op deze site op de pagina’s Wat is hypnose? en Vragen over hypnose.

Overigens mag u steeds iemand meebrengen om de sessie bij te wonen, als u zich dan beter op uw gemak voelt.

“Ik denk niet dat ik hypnotiseerbaar ben”

Minstens 90% van de bevolking is diep hypnotiseerbaar. De anderen kunnen niet even diep gaan, maar kunnen wel een lichte trance bereiken, en dat is alles wat nodig is om te kunnen stoppen met roken. Een diepe trance is een aangename ervaring, maar is om voor de rest van uw leven te stoppen met roken niet noodzakelijk.

“Ik rook al te lang om nu te stoppen, zeker met hypnose”

Het maakt niet uit hoe lang of hoe vaak u rookt.

“Ik heb de wilskracht niet”

Wilskracht is niet nodig, enkel concentratie om in hypnose te geraken en de juiste motivatie. Je moet willen stoppen. Als je wil stoppen, zal je in hypnose de suggesties om te stoppen en om geen zin meer te hebben in sigaretten aanvaarden. Als je die suggesties aanvaardt, dan zal je in je onderbewustzijn ook echt geen zin meer hebben in sigaretten en dan is wilskracht niet nodig. MAAR je moet écht willen stoppen, anders aanvaard je de suggesties niet.

“Is deze methode ook goed om te stoppen met marihuana?”

Nee, om te stoppen met andere stoffen dan tabak, zijn andere methodes nodig. Dat komt omdat gebruik van marihuana — of andere middelen — over het algemeen een veel complexere zaak is dan tabaksgebruik, wat sociaal “aanvaard” is en vaak het gevolg is van de druk van leeftijdsgenoten of collega’s, ipv. een escapisme of een protest.

We kunnen gebruik van andere middelen zoals marihuana of cocaïne dus wel behandelen, maar niét met de Nooit Meer Roken-methode.

“Ga ik niet meer eten?”

Nee, één van de suggesties die u herhaaldelijk krijgt tijdens de sessie, is dat u het roken niet zal vervangen door andere negatieve gewoonten zoals snoepen of meer eten. Integendeel, u wordt gestimuleerd om het opsteken van een sigaret te vervangen door diep ademhalen, het drinken van een glas water, enzoverder.

“Wat als ik herval?”

Hoewel deze methode een slaagkans van 90% kent, kunnen we herval niet helemaal uitsluiten. Het zou dus kunnen dat u door omstandigheden terug zou beginnen roken, hoewel dit bijzonder zeldzaam is en vrijwel altijd veroorzaakt wordt door een verslapte motivatie.

Hervallen betekent immers dat u nog niet helemaal gemotiveerd was en dat u dus niet alle hypnotische suggesties om te stoppen, aanvaard hebt. Wees er dus zeker van dat u écht gemotiveerd bent als je een afspraak maakt!

 

Voor mij geen sigaretten meer. Mensen roken om me heen, maar ik heb er geen last van. Met mij gaat het heel goed! en ik heb geen hoofdpijn meer!

Heel erg bedankt! Beste 150 euro die ik ooit heb uitgegeven. Ik zal binnenkort mijn man sturen!
— Natalie S., Lanaken
Wilt u ook zo snel mogelijk stoppen met roken?

Neem dan nu contact op met hypnotiseur Roy Dictus op (0473) 74.89.62 voor een snelle afspraak! Jouw investering: €195 als je alleen komt, €185 elk als jullie met 2 komen, of €170 elk als jullie met 3, 4 of 5 komen.

Met de prijzen van de sigaretten van tegenwoordig (en ze worden er niet goedkoper op), hebt u deze investering er snel weer uit!

 

Lees verder: