Bedrijfshypnose

Minimaliseer Stress, Maximaliseer Resultaten!

Bedrijven hebben baat bij gezonde, evenwichtige en gefocuste werknemers. Hoe veel productiviteit en omzet gaat er in onze bedrijven verloren doordat de werknemers gestresst zijn, mentaal moe zijn en zich niet goed kunnen focussen op wat belangrijk is? Hoe veel meer zou een bedrijf kunnen verdienen als de werknemers géén last zouden hebben van stress, elke uitdaging konden aangaan met focus en overgave, en zo klantgericht en vol zelfvertrouwen dat ze méér klanten konden overtuigen én een hogere omzet per klant zouden kunnen realiseren?

Ook hier bewijst hypnose zijn nut. We doelen daarbij niet op het hypnotiseren van de klanten zodat die meer bestellingen zouden plaatsen – hoewel dat wel interessant zou zijn, natuurlijk – maar op het aanpakken van zaken die het potentieel van de medewerkers beperken zoals stress, gebrek aan zelfvertrouwen tijdens bijvoorbeeld onderhandelingen, te weinig focus op wat belangrijk is, te veel focus op wat onbelangrijk is, enzovoort. We werken immers allemaal efficiënter en we zijn gelukkiger zonder dergelijke beperkingen. En dat laat zich voelen in de resultaten.

Dergelijke problemen zitten tussen de oren en zijn dus perfect aan te pakken met hypnose. Wij bieden hiervoor zowel op maat gemaakte groepssessies als individuele sessies aan aan bedrijven. Elk aanbod bestaat uit een combinatie van informatie (live-presentaties), groeps- en/of individuele sessies, geluidsopnamen voor zelfhypnose en optioneel opvolging. Enkele voorbeelden:

  • Weg met stress
  • Zelfvertrouwen, motivatie en focus
  • Het ideale team: een gesmeerde machine
  • De geboren verkoper
  • Nooit meer roken
  • Nooit meer vliegangst
  • Gezonder leven en beter slapen

Meer weten? Neem nù contact op voor een snelle, vrijblijvende afspraak! Bel (0473) 74.89.62 of mail naar roy@hypnotherapie-limburg.be.